duminică, 15 mai 2016

Unbroken

Sa incepem prin a spune ca avem un film regizat de Angelina Jolie, iar pentru faptul ca e la inceput de drum si la acest nivel, cred a reusit sa creeze un film impresionant. Au fost ce-i drept unele scapari, de asemenea si cateva momente pe care eu le-as fi interpretat putin diferit (momentele de pe ocean, legatura cu familia).
Filmul este foarte bun, mai ales ca povestea adevarata din spatele filmului este senzationala si actorii o transpun destul de bine, Jack O'Connell in special.
E destul de greu de urmarit filmul tinand cont ca toate lucrurile s-au intamplat in realitate si culmea, omul a trait pana la 97 de ani cu toate traumele intampinate dupa revenirea acasa. Cu toate astea, la 80 de ani a alergat cu flacara olimpica in Japonia (culmea) si s-a reintalnit cu oamenii care l-au adus in starea aia deplorabila si dupa toate bataile luate i-a iertat pe toti in parte.

Nota: 10/10

Unbroken

The life of Louis Zamperini, an Olympic athlete who joined the armed forces during the second world war. Only to be captured by the Japanese navy after a plane crash in the Pacific. During his capture, Louie must continue his fight by surviving through the war.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu