duminică, 17 ianuarie 2016

The Motorcycle Diaries

Un jurnal de calatorie foarte frumos care-i va unge la suflet pe aventurieri si excursionisti. Filmul releva entuziasmul descoperirii unor locuri noi, dar si latura mai putin cunoscuta a lui Che Guevara, de care eu unul nu stiam. Cei doi doctori au inceput excursia lor ca pe un Dakar al lor, pe o motocicleta amarata care pe la jumatatea filmului oricum cedeaza. Strabatand peisaje superbe din numeroase tari spectaculoase din America de Sud, cei doi cunosc diferiti oameni, fiecare avand propria suferinta.
Tinand cont de varsta frageda la care a pornit in calatorie, oamenii pe care i-a cunoscut, aventurile prin care au trecut, si dramele la care au fost spectatori, toate lucrurile acestea l-au definit pe Ernesto in cei doi ani pe care i-a petrecut alaturi de prietenul sau.
Cei doi sunt diferiti si totusi la fel, se completeaza foarte frumos in calatorie si definesc relatia unei prietenii, se cearta, se imbrancesc, isi aduc injurii, dorm impreuna si se bucura impreuna de toate lucrurile pozitive intalnite. Pe langa asta, au amandoi simtul umorului si iti ofera deseori cate-un zambet in coltul gurii.
Un film pe care trebuie sa-l vezi din atatea motive, peisajele, povestea, descoperirea lui Guevara.

Nota: 10/10

The Motorcycle Diaries - Diarios de Motocicleta

The dramatization of a motorcycle road trip Che Guevara went on in his youth that showed him his life's calling.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu