sâmbătă, 7 iunie 2014

Ride Along

Genul de comedie usoara, cu ceva actiune prezenta si fara mari pretentii de la el. Ma bucur sa vad ca apare un actor roman care a jucat in ceva filme americane, Dragos Bucur, cu o prestatie pasagera, dar in acelasi timp ma intristeaza faptul ca apare doar in primele 10 minute, 10 minute in care se simte diferenta dintre el si restul actorilor, dar e bine, nu stii cand de la 10 minute prinzi un rol principal :D.
Atmosfera din film este destul de destinsa, chiar daca actiune nu presupune acelasi lucru. Kevin Hart (Ben din film) e plin de energie si e peste tot in filmul asta, are glumitele la el, insa la un moment dat parca incepe sa te oboseasca insistenta lui de a face un lucru, devine exasperant ...

Nota: 8/10

Ride Along

Security guard Ben must prove himself to his girlfriend's brother, top cop James. He rides along James on a 24-hour patrol of Atlanta.



Pe poster se precizeaza si motivul nuntii, insa e slab bagat in seama ... doar in punctul cand cei doi devin " parteneri ", oricum 'viitoarea nevasta' n-are nicio legatura cu filmul :)) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu