luni, 28 noiembrie 2016

Venus

Povestea a doi batrani, buni prieteni, care la varsta pe care o au isi interpreteaza rolul de zi cu zi pana la urma si se amuza mai mult ironic de faptul ca trebuie sa treaca peste inca o zi. Peter O'Toole a fost un actor frumos care isi juca rolul cu delicatete de fiecare data, indiferent de tip. Sincer am fost surprins placut sa vad ca Leslie Phillips inca se afla printre noi si in ziua de azi.
Imi doresc sa ajung la varsta pe care o au cei doi ca sa am si eu ora de paharel cu prietenul meu :))))).
Ca actiune nu e wow, insa prin naturaletea firului narativ devii captiv in povestea lor si ramai cu o impresie placuta despre film.

Nota: 8/10

Venus

Life for a pair of veteran actors gets turned upside down after they meet a brash teenager.


Meritau toti 3 pe poster :D Nu neaparat in aceasta imagine :)). 


sâmbătă, 26 noiembrie 2016

V for Vendetta

O idee super interesanta pentru film manifest si ca dovada pentru aceasta afirmatie stau dialogurile super inteligente dintre personaje, precum si scenariul. Actorii joaca superb, V mentine suspansul pe tot parcursul filmului, iar seriozitatea si replicile foarte atent selectate il ajuta la fel de mult. Ce-i drept cred ca un V ne-ar trebui si noua sa-i puna la punct pe toti din conducerea tarii insa *TEASER* nu mi-as dori sa dispara Casa Poporului precum "bubuirea" cladirii din finalul filmului.
Mi-a placut mult finalul si faptul ca au putut ascunde identitatea lui V pana la capat, chiar daca s-au folosit de un mic motiv pentru a putea continua filmul.

Nota: 9/10

V for Vendetta

Tells the story of Evey Hammond and her unlikely but instrumental part in bringing down the fascist government that has taken control of a futuristic Great Britain. Saved from a life-and-death situation by a man in a Guy Fawkes mask who calls himself V, she learns a general summary of V's past and, after a time, decides to help him bring down those who committed the atrocities that led to Britain being in the shape that it is in.


duminică, 13 noiembrie 2016

The Gift

Mi s-a parut un film destul de bine realizat, iar avand in vedere ca nu este un horror cred ca a avut cateva faze care sa te faca sa te incolacesti putin si aici ma refer la genul de horror psihologic pentru ca nu sunt scene in care se taie capete si zboara sange pe pereti.
Misterul din plin si finalul neasteptat care te lasa pe tine sa alegi varianta pe care o vrei in deznodamant, cred ca reprezinta o reteta de succes, chiar daca ideea s-a mai repetat in multe filme cand apar unii 'obsedati' ce vor sa destrame o familie.
Jason Bateman joaca misto, mai ales ca el e genul de actor care apare prin filmele de comedie, dar si Joel Edgerton face o figura frumoasa.

Nota: 9/10

The Gift

Simon and Robyn are a young married couple whose life is going just as planned until a chance encounter with an acquaintance from Simon's high school sends their world into a harrowing tailspin. Simon doesn't recognize Gordo at first, but after a series of uninvited encounters and mysterious gifts prove troubling, a horrifying secret from the past is uncovered after more than 20 years. As Robyn learns the unsettling truth about what happened between Simon and Gordo, she starts to question: how well do we really know the people closest to us, and are past bygones ever really bygones?