luni, 30 mai 2016

Borgman

Mare film premiat la Cannes. Dar un film din care oricum nu intelegi nimic pentru ca iti da impresia ca pana si regizorul n-a mai stiut ce sa faca si a trantit niste scene din care nu reiese nimic concret, iar finalul e cu atat mai dubios.
Partea buna e ca te atrage in "capcana" lui si iti vine sa-l urmaresti pana la capat sa afli despre ce e vorba. O serie de intamplari ciudate se petrec fara absolut nicio explicatie. Cred ca de asta atrage, ca e prea ciudat :)).

Nota: 6/10

Borgman

A vagrant enters the lives of an arrogant upper-class family, turning their lives into a psychological nightmare in the process.


luni, 16 mai 2016

Two Night Stand

Un film cu o poveste interesanta cu un final dragut si un scenariu bunicel. Totul a inceput de la o furtuna teribila care a paralizat un intreg oras si a prins o domnisoara la un one night stand si daca tot s-a intamplat si e panica in oras, de ce sa nu se prelungeasca la two nights :)).
Actorii sunt simpatici, si cu toate ca nu-l suport pe Miles Teller a jucat destul de natural, insa fata mi-a placut mai mult, oricum s-au completat teribil si au avut niste replici spumoase si deseori amuzante. Final cliseic, tipic americanilor asta, insa per total fu cute.

Nota: 8/10

Two Night Stand

After an extremely regrettable one night stand, two strangers wake up to find themselves snowed in after sleeping through a blizzard that put all of Manhattan on ice. They're now trapped together in a tiny apartment, forced to get to know each other way more than any one night stand should.


duminică, 15 mai 2016

Unbroken

Sa incepem prin a spune ca avem un film regizat de Angelina Jolie, iar pentru faptul ca e la inceput de drum si la acest nivel, cred a reusit sa creeze un film impresionant. Au fost ce-i drept unele scapari, de asemenea si cateva momente pe care eu le-as fi interpretat putin diferit (momentele de pe ocean, legatura cu familia).
Filmul este foarte bun, mai ales ca povestea adevarata din spatele filmului este senzationala si actorii o transpun destul de bine, Jack O'Connell in special.
E destul de greu de urmarit filmul tinand cont ca toate lucrurile s-au intamplat in realitate si culmea, omul a trait pana la 97 de ani cu toate traumele intampinate dupa revenirea acasa. Cu toate astea, la 80 de ani a alergat cu flacara olimpica in Japonia (culmea) si s-a reintalnit cu oamenii care l-au adus in starea aia deplorabila si dupa toate bataile luate i-a iertat pe toti in parte.

Nota: 10/10

Unbroken

The life of Louis Zamperini, an Olympic athlete who joined the armed forces during the second world war. Only to be captured by the Japanese navy after a plane crash in the Pacific. During his capture, Louie must continue his fight by surviving through the war.