sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Cocktail

Nu prea agreez filmele de tip Bollywood insa asta e unul iesit din tipare. Chiar daca are la fel de multe parti de musical, actiunea se desfasoara prin Anglia si Cape Town, nu prea vezi indieni pe-acolo :)). Personajele sunt interesante, cu 2 indience foarte frumoase, una din ele semanand destul de mult cu Nicole Scherzinger, dar cu o singura aparitie intr-un film, chiar acesta. Filmul este destul de lung, cu multe momente plictisitoare, de umplutura. E un film mai mult pentru fete, cred, pe mine unul nu m-a incantat deloc, actiunea se lungeste inutil pentru ideea de baza a filmului. 

Nota: 7/10 - pentru fete :)) 


A love triangle between a guy and two girls, who are best friends but the complete opposite of one another.


vineri, 30 ianuarie 2015

Identity Thief

E exact genul de film care l-a consacrat pe Jason Bateman si nu poate fi decat o comedie relaxanta. Adevarul e ca glumele nu sunt chiar reusite, dar unele faze iti smulg zambete, tot ce trebuie pentru un film lejer dupa o zi grea. Mai bine zis, genul de film care n-o sa ia vreodata un premiu, dar candva iti vei aduce aminte de el. Intamplari hazlii pe tot parcursul filmului, ce-mi place cel mai mult e 'cuplul' inedit activat de regizori. Sa pui o femeie 'mai multa' sa-ti joace un asemenea rol intr-un film cu o astfel de idee e un fapt curajos, zic eu, ceea ce e misto e ca le-a iesit, asta fiind punctul culminant al filmului. Finalul cred ca e previzibil odata cu apropierea de sfarsit, insa e ok, se termina bine.

Nota: 7/10

Identity Thief

Sandy Patterson (Jason Bateman) gets a nice call confirming his name and other identifying information. The next thing he knows, a spa in Florida is reminding him of his appointment and his credit cards are maxed out. With his identity stolen, Sandy leaves his wife, kids and job to literally bring the thief to justice in Colorado. Keeping tabs on the other Sandy (Melissa McCarthy) and run-ins with bounty hunters is harder than he was expecting, and ultimately the cross-country trip is going to find both Sandys learning life tips from one another.

miercuri, 28 ianuarie 2015

Sleepy Hollow

Actori foarte buni in filmul asta, ba chiar un film bun pentru anul in care a fost realizat. Nu are foarte multe scene care sa te sperie, dar povestea e destul de bine pusa la punct. In mare, Johnny Depp condimenteaza filmul (iar dovada ca joaca bine in orice gen de film), insa toate personajele joaca bine. Finalul nu e chiar asa previzibil, chiar daca Ichabod (asa nume? :))) te conduce prin descoperirile lui la o concluzie, daca o ghicesti e bine, daca nu, o descoperi. O replica amuzanta in final (Watch your head) :)))) + o melodie buna drept raspuns - Yeah Yeah Yeahs - Head Will Roll (A-Trak Remix), chiar daca ea nu exista pe vremea filmului :)).

Nota: 9/10

Sleepy Hollow

The curse of the headless horseman is the legacy of the small town of Sleepy Hollow. Spearheaded by the eager Constable Ichabod Crane and his new world ways into the quagmire of secrets and murder, secrets once laid to rest, best forgotten and now reawakened, and he too, holding a dark secret of a past once gone.



marți, 27 ianuarie 2015

What's your Number?

Filmul e amuzant asa per total, de lasa cu un zambet la final :)))). E "de viata", e dragut, are faze amuzante, iar actrita principala e simpatica si are o voce si mai simpatica :))). Si acum partile negative, foarte multe clisee si previzibil din prima jumatate de ora, iti dai seama de final prea usor ... nu lasa deloc loc de interpretari. Cei doi actori se completeaza ei asa si parca asta da frumusete filmului.
Ca o concluzie, o sa ramana 'lupta' asta continua intre barbati si femei (Colin e mare macho, Ally are cea mai lunga lista cu baieti din grupul ei e prieteni).

Nota: 8/10

What's your Number ?

Ally is a woman who has many ex-boyfriends who turned out to be losers. Now she believes that she can't find a good guy. But when she runs into one of her exes who is now a 'Prince Charming', she decides to look up all of her exes to see if any of them have changed for the better. When she has trouble locating them, she asks her neighbor Colin, who sleeps with a different women every night and sneaks out the morning after to avoid talking to them, to help her.


luni, 26 ianuarie 2015

We're the Millers

We're the Millers crede ca este una din comediile anului 2013, e o comedie minunata, care te face sa razi de la inceput si pana la final, in privinta mea cel mai mult prin prisma personajului principal masculin, David, are o usurinta maxima in a oferi replicile in stilul sau caracteristic, e un actor plin de charisma si lejeritate in a-si juca rolurile. Intriga e interesanta, personajele per total sunt amuzante, Jennifer Aniston arata criminal in lenjerie intima la varsta ei.
Imi place ca se respecta "teaserul" de la inceput, faptul ca David isi doreste in sinea lui o familie cand se intalneste cu fostul coleg, iar in final o obtine si chiar pare inchegata ok :)).
Per total e genul de film care te binedispune, cu un Jason Sudeikis ce are replicile la el, dar si cu o Jennifer Aniston care arata fenomenal.

Nota 9/10

We're the Millers

After being robbed of a week's take, small-time pot dealer David is forced by his boss to go to Mexico to pick up a load of marijuana. In order to improve his odds of making it past the border, David asks the broke stripper Rose and two local teenagers to join him and pretend they're on a family holiday.



Posterul e un fel de hint pentru film :)). 

duminică, 25 ianuarie 2015

Wanderlust

O comedie simpatica daca ii pot spune asa, plina de nebuni, in care Jennifer Aniston nu aduce nimic nou, plata de la un capat la altul. Sunt cateva scene si dialoguri dragute, unele faze in care te amuzi, o povestemai inedita, dar cam atat. E vorba despre o criza intr-un cuplu, dar n-o sa gasesti niciodata rezolvarea asta in realitate :)). Daca ai copii prin preajma, fugareste-i ca apar multi nudisti in film, dar la cate filme sunt de genul in ziua de azi, asta e apa de ploaie.
Film de duzina, de weekend, merge daca n-ai alta alternativa.

Nota: 7/10

Wanderlust

Rattled by sudden unemployment, a Manhattan couple surveys alternative living options, ultimately deciding to experiment with living on a rural commune where free love rules.


Simon Killer

Un film sec de la inceput pana la final, destul de slabut ... Nu prea are o logica actiunea, iar finalul nu spune nimic. Putin suspans, personajele nu exceleaza, putin sex asa sa fie, totul e de umplutura. Iar numele nu e unul reprezentativ ... Nu prea e nimic de omorat :)))).
Sari peste acest film, siguri gasesti ceva mai bun.

Nota: 6/10

Simon Killer

Recently heartbroken, Simon travels to Paris to clear his head. After several days of wandering aimlessly, Simon finds himself drawn into a sex parlor and has a sexual encounter with an exotic prostitute, Victoria. The chemistry builds between the two until they find themselves in a serious relationship, one that leads to blackmail, betrayal and the ultimate revelation of Simon's true nature.


vineri, 23 ianuarie 2015

Secretary

Filmul relateaza o poveste amoroasa dintre o secretara si seful sau (does it ring a bell? :))))))). O actiune destul de neobisnuita, o dragoste masochista care trezeste instincte in momentul in care incepe treaba mai serioasa, cam pe la mijloc, pana atunci nu banuiesti unde merge filmul. Nu prea sunt multe de spus, personajele sunt putine si isi permit sa se desfasoare cu rolul lor. Daca te tenteaza subiectul da-i o sansa.

Nota: 7/10

Secretary

Before FIFTY SHADES OF GREY, there was SECRETARY. James Spader leads this sexy and daring comedy as the original Mr. Grey, a seemingly normal lawyer whose relationship with his new secretary (Maggie Gyllenhaal) descends into a kinky affair that would give nightmares to any human resource director.


Am gasit alt poster mult mai interesant :))



Endless Love

Asta e cu siguranta filmul potrivit in cazul in care vrei sa vezi o ecranizare romantica, mai ales daca esti receptiv si sensibil cand vine vorba de love. Actiunea te face si pe tine personaj in film (alegi daca vrei sa fii fata sau baiatul) mai ales ca actorii sunt tineri, frumosi, plini de energie, cu atat mai palpitant si chiar se potrivesc si fie ca vor sau nu, joaca destul de bine. Acum depinde de starea ta, iti poate face ziua mai buna cu un zambet tamp pe fata sau iti poate 'strica' seara daca te vezi prea mult in film sau daca ai trait macar o data ceea ce simt ei acolo. Te face sa treci de la o stare la alta si asta e misto, daca ar fi fost siropos de la inceput la final (nu ca n-ar fi, dar are si momente pe langa) n-ar fi fost asa bun.
In concluzie, este un film superb, care iti arata ca uneori puterea iubirii intrece multe. Culmea, m-a intepat si pe mine un pic filmul asta, mai mult sau mai putin bine.

Nota: 10/10

Endless Love

The story of a privileged girl and a charismatic boy whose instant desire sparks a love affair made only more reckless by parents trying to keep them apart.


Tegan & Sara - Don't find another love  - da-i un play, merita piesa si in plus o sa intelegi de ce e misto filmul (nu e spoiler, nu arata si finalul :D)   

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

The Bay

Un film documentar despre un presupus dezastru ecologic si urmarile sale asupra populatiei din zona, precum si chinul autoritatilor de a ascunde evenimentele. Problema e ca nu prea capteaza atentia si dureaza cam mult pana apare ceva concret ... E cam plictisitor, celelalte filme realizate de acest regizor sunt mai vizionabile.

Nota: 5/10

The Bay

This "found-footage" film is set in 2009 in the town of Claridge, Maryland on the Chesapeake Bay. During the town's annual 4th of July Crab Festival, townspeople become sick, exhibiting a variety of symptoms, which leads local news reporters to suspect something has infected the water there. No one is sure what it is or how it's transmitted, but as people start to behave strangely, and others turning up dead, fear spawns into panic. The town is shut down as government authorities confiscate video footage from every media or personal source they find, in an effort to cover-up the incident. But one local reporter who witnessed the epidemic, was able to document, assemble, and hide this film in hopes that one day, the horrible truth would be revealed . . .


Doar pesti in film si posterul are un craniu :)). 

Spring Breakers

Nimic notabil la filmul asta. Zici ca a fost trailerul unui eveniment in care principala chestie e sa te droghezi :)). Daca filmele tale preferate contin domnisoare care se drogheaza, asta e !!! Nu e nimic de inteles din el, intriga incepe dupa vreo juma' de ora, Selena Gomez apare in film doar pentru a fi un nume sonor in el alaturi de Vanessa Hudgens, ca nu-mi dau seama ce alt motiv ar fi. Vulgar, de prost gust, cliseic.
Pe scurt, cauta alt film ca pe asta il inchizi inainte sa inceapa.

Nota: 5/10

Sprin Breakers

Brit, Candy, Cotty, and Faith have been best friends since grade school. They live together in a boring college dorm and are hungry for adventure. All they have to do is save enough money for spring break to get their shot at having some real fun. A serendipitous encounter with rapper "Alien" promises to provide the girls with all the thrill and excitement they could hope for. With the encouragement of their new friend, it soon becomes unclear how far the girls are willing to go to experience a spring break they will never forget.


luni, 12 ianuarie 2015

Jack Reacher

Jack Reacher este un film foarte bun, dar nu e o capodopera, sunt filme peste el. Tom Cruise este intr-o forma buna, are un personaj foarte misto croit pentru el, plin de carisma personala (felul in care isi spune replicile si consuma dialogurile au iesit foarte misto), lucru ce-i garanteaza succesul in film. Ecranizarea are putin din toate: momente de suspans, actiune, scene de lupte, umor aparte. Actiunea are o logica bine gandita pe tot parcursul filmului, e o actiune complexa un pic psihologica, ce atrage :D !
Partea cea mai interesanta mi s-a parut la inceput, am realizat ca trecusera aproximativ 5 minute din film si nicio replica nu a aparut in derulare, m-a captivat inceputul si continua sa ma tina acolo chiar daca ar fi continuat in stilul filmului mut :D.

Nota: 10/10

Jack Reacher

In an innocent heartland city, five are shot dead by an expert sniper. The police quickly identify and arrest the culprit, and build a slam-dunk case. But instead of confessing, the accused man writes the words, "Get Jack Reacher." Reacher himself sees the news report and turns up in the city. The defense is immensely relieved, but Reacher has come to bury the guy. Shocked at the accused's request, Reacher sets out to confirm for himself the absolute certainty of the man's guilt, but comes up with more than he bargained for.


duminică, 11 ianuarie 2015

The Tourist

In mare, mi-a placut filmul. Exceptand momentele care mie nu`mi plac neam in filme, insertiile cu magnatii Rusiei care vin sa strice treburile altora, ei fiind implicati peste tot si culmea, tot ei ies cel mai prost. Distributia contine 2 nume mari, Angelina Jolie si Johnny Depp, n-au roluri exceptionale insa sunt acolo, apar :)). Cele 2 lucruri care mi-au placut in special: peisajele superbe, toata Venetia in splendoarea ei, film facut pentru a evidentia frumusetea unui oras, chiar ma invita sa-l vizitez :d, iar cel de-al doilea, replicile, calme, calde, in tonul locurilor vizitate.
Nu e un film exceptional, tinand cont ca a fost nevoie de 4 regizori pentru 100 de minute :))). Insa e un film relaxant, de weekend, care mie mi-a placut.

Nota: 9/10

The Tourist

Elise (Angelina Jolie) sits next to an American tourist, Frank (Johnny Depp), on a train going to Venice. She has chosen him as a decoy, making believe that he is her lover who is wanted by police. Not only will they need to evade the police, but also the mobster whose money her lover stole.


marți, 6 ianuarie 2015

The Cabin in the Woods

Ok, filmul incepe in stilul seriei Vacancy si se continua cu un altfel de Cube :)). Filmul e un fel de satira a genului horror si pare sa-i iasa. Combina horrorul cu drama/thrillerul si comedia, are atat faze comice, dar si cateva infricosatoare, cat sa te sperie nitel. E ok cumva faptul ca nu ramane la ideea aia basic a filmelor de genul, adolescenti in padure, mor pe capete, cineva ramane viu la final, bla bla.
E un film bun, chiar daca actorii nu prea sunt cunoscuti, dar mai importanta e actiunea si satira ce se vrea evidentiata in locul jocului actoricesc. Merge de vazut mai degraba in locul unui horror prost. Pe scurt, filmul e un fel de shaorma cu de toate, menita sa te sature, dar si sa te surprinda.

Nota: 8/10

The Cabin in the Woods

Five teenagers head off for a weekend at a secluded cabin in the woods. They arrive to find they are quite isolated with no means of communicating with the outside world. When the cellar door flings itself open, they of course go down to investigate. They find an odd assortment of relics and curios but when one of the women, Dana, reads from a book she awakens a family of deadly zombie killers. There's far more going on however than meets the eye as the five campers are all under observation.


Bun poster :D 

luni, 5 ianuarie 2015

Hesher

Un film destul de bun, actorii isi intra in rol destul de bine, iar faptul ca Hesher este personajul secundar e cu atat mai frumos, il scoate in evidenta pe cel mic care are un viitor stralucit. (Genul de personaj care-l prinde pe JGL, care se preteaza foarte misto pe roluri dubioase). Regia e excelenta si scenariul e interesant, construit in jurul unei drame mari, dar pe langa asta fiecare personaj traieste drama sa. Din cauza lipsei unei povesti clare, la inceput este putin plictisitor, dar daca treci de acest moment o sa-ti placa filmul.
Dupa vizionare, probabil iti pui o intrebare: cam cat esti de matur? Legat de acest aspect se leaga si actiunea filmului. Un film respectabil despre viata, cu toate necazurile si neimplinirile ei, dar si cu un strop de optimism in final.

Nota: 9/10

Hesher

T.J., a high school freshman, lost his mother two months before in a car accident: his father pops pills and sits on the couch; his grandmother holds things together, chatting and cooking. T.J. wants the car back from the salvage yard where the owner's son is a bully. By happenstance, Hesher, a foul-mouthed squatter, moves in with T.J's family. T.J. also meets Nicole, a grocery clerk near poverty who helps him once. Hesher involves T.J. in crime, the bully is omnipresent, mom's car is slipping away, dad has checked out, T.J. watches Nicole at work, and his grandma invites him to join her morning walk: the odds are long that T.J. can assemble a family to help him thrive